Rebut “DUIT EXTRAAA” dengan Mengumpul Mata Ganjaran bersama HAUS!

Jimat Berganda dengan “DUIT EXTRAAA!”

HAUS kini melancarkan sistem mata ganjaran istimewa buat pelanggan yang setia. Bermula September 2021, anda boleh mengumpul mata ganjaran dengan setiap pembelian dan menebusnya kembali dalam bentuk kredit sebagai “DUIT EXTRAAA”

Kumpul mata ganjaran
dengan setiap pembelian

*Sila tebus mata ganjaran terkumpul sebelum luput pada setiap akhir tahun.

Kumpul mata ganjaran dengan setiap pembelian melalui:

 • HQ HAUS |
 • Ejen HAUS Guardian

Pembelian RM100 ke atas layak mendaftar keahlian sebagai HAUS Lover dan nikmati potongan harga istimewa sehingga 10% SEUMUR HIDUP!!

Diskaun BERGANDA,
Penjimatan BERGANDA

HAUS Lover juga akan menjadi pelanggan terawal menerima informasi terkini berkenaan produk, promosi baharu, dan jemputan program istimewa!

(FAQ)

 1. Jika saya membeli dari ejen HAUS, adakah saya mendapat mata ganjaran?
  Ya, setiap pembelian produk HAUS bermula RM10 layak mendapat 1 mata ganjaran. Pembelian boleh dilakukan melalui platform jualan HAUS atau ejen HAUS Guardian dari seluruh Malaysia.

 2. Di mana saya boleh semak jumlah mata ganjaran terkumpul saya?
  Sila log masuk akaun anda di www.hauscosmetics.com.my . Pilih tab “GANJARAN” kemudian tekan butang “SEMAK MATA GANJARAN TERKUMPUL”. Atau, Log masuk akaun di www.hauscosmetics.com.my dan pilih “DASHBOARD” untuk semak mata ganjaran.

 3. Macam mana nak daftar keahlian HAUS Lover?
  Sila hubungi ejen HAUS Guardian berhampiran anda atau berhubung terus dengan pegawai jualan HQ (Fatin) di talian +60163325545

 4. Adakah mata ganjaran saya mempunyai tarikh luput?
  Ya, mata ganjaran terkumpul akan luput pada setiap hujung tahun dan tidak akan dibawa ke tahun berikutnya. Sila tebus dan gunakan mata ganjaran sebelum luput.

TERMA & SYARAT “DUIT EXTRAAA” HAUS